Dsp KC3011

Kodi: PJK05

11,000 Lekë

BERESE BUKE DSP

PROJEKTUAR ME MATERIALE CILESORE

KAPAK ME NJE PJESE XHAMI PER TE KONTROLLUAR BUKEN.

19 PROGRAME DIGITALE DHE EKRAN LCD

PROGRAMUES KOHOR DERI NE 15 ORE

MBAN BUKEN TUAJ TE NGROHTE DERI NE 60 MIN

KAPACITETI 1,5 L

Mund tju interesojnë edhe këto Produkte