Dsp KJ3031A

Kodi: SHT0433

9,500 Lekë

SHTRYDHESE FRUTASH DSP

ME FUQI 700W

KAPACITETI 2 L

OPERIM ME 3 SHPEJTESI

ME PJESE TE SHKPUTSHME E LEHTE PER PASTRIM DHE FUNKSIONIM

SHKALLA E LARTE E NXJERRJES SE LENGUD DERI NE 74%

XHIROT 12001-15000 Rpm

KEMBE GOME PA RRESHQITJE

GOTE DHE LENG DHE ENE PER TUL (500 ml)

SISTEMI I TEHUT TE CELIKUT INOX

 

Mund tju interesojnë edhe këto Produkte