Gorenje BSM600PR

Kodi: GRI0178

4,800 Lekë

GRIRESE GORENJE PER (SMOOTHIE)

FUQIA E MOTORIT (MAX) 250W

AC PER FUNKSIONIM TE BESUESHEM

ME VETEM NJE BUTON KONTROLLI

ME HAPJE XXL

ME THIKA INOXI

GOTE TRANSPORTUESE

BEJ NJE SMOOTHIE DHE MERE KUDO ME VETE

Mund tju interesojnë edhe këto Produkte