IMETEC 11523

Kodi: THS0732

5200 L Lekë

THARESE FLOKESH IMETEC

FUQIA       2300 W

I PAJISUR ME NJE DIFUZOR PROFESIONAL

ME 8 NIVELE AJRI DHE ME TEMPERATURE PER TE PERSONALIZUAR THARJEN E SIPAS NEVOJAVE TUAJA.

Mund tju interesojnë edhe këto Produkte