IMETEC

Kodi: HE0244

19,990 Lekë

HEKUR ME KALDAJE IMETEC

PER NJE HEKUROSJE CILESORE ME NJE CMIM FANTASTIK

ZGJIDHJE OPTIMALE PER AMVISAT DHE JO VETEM

FUQIA 2100 watt

SISTEM VETEPASTRIMI

PRESION AVULLI 45 g/min

SISTEM KUNDRA RRJEDHJES

KAPACITET UJI 2 LITRA

MUND TE MBUSHET ME UJE PA E HEQUR NGA PRIZA

KABULL I GJATE 1,7 METRA

Mund tju interesojnë edhe këto Produkte