HEKUR

Kodi: HE0154

28.990L Lekë

HEKUR ME KALDAJE IMETEC

PER NJE HEKUROSJE CILESORE ME NJE CMIM FANTASTIK

ZGJIDHJE OPTIMALE PER AMVISAT DHE JO VETEM

FUQIA 2400 watt

SISTEM VETEPASTRIMI

PRESION AVULLI 300 GR/SHOT

SISTEM KUNDRA RRJEDHJES

KAPACITET UJI 2.5 LITRA

MUND TE MBUSHET ME UJE PA E HEQUR NGA PRIZA

KABULL I GJATE 1,7 METRA

PA GRADIM

Mund tju interesojnë edhe këto Produkte