Imetec F2401

Kodi: PJS0822

3,500 Lekë

MINI PJASTER PROFESIONAL PER NJE PJASTRIM PERFEKT TE FLOKEVE NE CDO KOHE DHE NE CDO VEND.

ME KONTROLL ELEKTRONIK TEMPERATURE DERI NE 200°C

PLLAKA QERAMIKE PER NJE MBREOJTJE PERFEKTE TE FLOKEVE.

LEHTESISHT E TRANSPORTUESHME NE CDO VEND BRENDA NE CANT PER TU DUKUR BUKUR DHE PERFEKTE  NE CDO KOHE.

Mund tju interesojnë edhe këto Produkte