Imetec G5601

Kodi: DF001

5,000 Lekë

DIFUZOR ME AJER TE NGROHTE

THANE NE MENYRE DELIKATE FLOKET PER KACURRELA PERFEKTE

IDEALE PER FLOKE KACURRELA

2 KOMBINIME AJRI DHE TEMPERATURE

700W

Mund tju interesojnë edhe këto Produkte