Imetec I5801

Kodi: PJS0825

7,500 Lekë

PJASTER QERAMIKE NPROFESIONALE PER FLOKE TE DREJTE DHE TE MBROJTUR,NE VETEM NJE TE KALUAR.

GARZNTON NJE PERHAPJE UNIFORME TE NXEHTESISE DUKE OFRUAR NE TE NJEJTEN KOHE DHE MROJTJE PER FLOKET.

GRADIM ELEKTROIK TEMPERATURE NGA 150°C DERI NE 250°C.

E GATSHME PER TA PERDORUR NE PAK SEKONDA

Mund tju interesojnë edhe këto Produkte