Imetec ZDJ045100

Kodi: MQ0954

4,300 Lekë

MAKINE QETHJE IMETEC

ME MOTOR TE FUQISHEM

2 KREHERA DISTANCUES

DHEMBEZA INOXI PER NJE QETHJE SA ME TE GJATE NE KOHE

LED PER RIKARIKIM

MAKSIMUMI I LEHTESIS DHE PRAKTICITETIT

FUKSION ME ELEKTRICITET OSE ME BATERI

KIT PER PASTRIMIN E MAKINES

Mund tju interesojnë edhe këto Produkte