Rreth Nesh

SHTARO SH.P.K. Tregton te gjitha paisjet elektro shtepiake: televizorë LCD, frigoriferë, lavatriçe, furra incasso, aspiratorë, kondicionerë, fshesa korenti, etj. Disa nga markat me te njohura jane: LG, Samsung, Gorenje, Conneliano etj

SHTARO SH.P.K. E themeluar ne vitin 2000 lindi pas nje pune 10 vjecare ne biznese te ndryshme, te 4 aksionereve.
Tregton te gjitha paisjet elektro shtepiake: Televizorë LCD, frigoriferë, lavatriçe, furra incasso, aspiratorë, kondicionerë, fshesa korenti, etj.
Qe ne fillim i jane ofruar tregut produktet me te mira "Made in Italy", gje qe ka bere , te njihemi ne treg per cilesine.
Fillimisht u njoh ne treg si dyqan shitjeje me pakice, por me pas i ka rritur sherbimet, duke zgjeruar tregun ne shitje me shumice.
Aktualisht mund te themi se kemi kliente qe furnizojme ne pothuaj te gjithe qytetet e Shqiperise .
Ne krye te kompanise qendron bordi i aksionereve. Stafi perbehet nga ekonomiste, menaxhere blerjesh dhe shitjesh, punonjes shperndarjeje dhe assistence ndaj klientit..etj

Markat me te njohura qe tregtojme jane: LG, WHIRLPOOL , SAMSUNG, GORENJE, ARIELLI, BEKO, NARDI, CANDY, PANASONIC, ARISTON, INDESIT, BRAUN, IMETEC, BOSCH, ELEKTROLUX, etj.