Elektroitalia

Mirëserdhe!

.

#elketroitalia #durres #oferta #melirsekudo #homeappliance #sale #washingmachine #stove #fridge #interiordesign #oven #furniture #cooking #dishwasher #gadgets #dryer #washer #freezer #shopping #tech #kitchendecor #elektroshtepiake #samsung #viral #reelsofinstagram ...

#elketroitalia #durres #oferta #melirsekudo #homeappliance #sale #washingmachine #stove #fridge #interiordesign #oven #furniture #cooking #dishwasher #gadgets #dryer #washer #freezer #shopping #tech #kitchendecor #elektroshtepiake #samsung #viral #reelsofinstagram ...

Kapaciteti jashtëzakonshëm për të gjithë rrobat tuaja me teknologjin #spacemax™ për një dizajn minimalist nga jasht dhe akoma më shumë hapsir nga brenda!

#elektroitalia #samsung
...

Televizori Neo QLED 8K për vitin 2024 është një produkt i avancuar që ofron një përvojë të mahnitshme vizuale. Me teknologjinë e re QLED dhe rezolutën ultra të lartë 8K, kjo TV shfaq imazhe të pafundme me ngjyrime të thella dhe detaje të shkëlqyera. Ai gjithashtu vjen me një gamë të gjerë funksionesh inteligjente dhe të përdorshme që e bëjnë për të përjetuar më të këndshme për të parë përvojën tuaj televizive.

#elektroitalia #samsung #neoqled8k
...

Festojm së bashku 74 vite Gorenje me uljet deri në 50%!🥳

Pjanurë Gorenje 4 vatra korent

Kurseni me ne 14.000 lek ✨

Më lir se kudo!!!🎁🌟

#elketroitalia #durres #oferta #melirsekudo #homeappliance #sale #washingmachine #stove #fridge #interiordesign #oven #furniture #cooking #dishwasher #gadgets #dryer #washer #freezer #shopping #tech #kitchendecor #elektroshtepiake #samsung #viral #reelsofinstagram
...

Festojm së bashku 74 vite Gorenje me uljet deri në 50%!🥳

Pjanurë Gorenje 2 vatra gaz dhe 2 vatra korent

Kurseni me ne 14.000 lek ✨

Më lir se kudo!!!🎁🌟

#elketroitalia #durres #oferta #melirsekudo #homeappliance #sale #washingmachine #stove #fridge #interiordesign #oven #furniture #cooking #dishwasher #gadgets #dryer #washer #freezer #shopping #tech #kitchendecor #elektroshtepiake #samsung #viral #reelsofinstagram
...

Festojm së bashku 74 vite Gorenje me uljet deri në 50%!🥳

Kompletoni shtepin tuaj me designe klasik të Ora-ïto

Kurseni me ne 12.000 lek ✨

Më lir se kudo!!!🎁🌟

#elketroitalia #durres #oferta #melirsekudo #homeappliance #sale #washingmachine #stove #fridge #interiordesign #oven #furniture #cooking #dishwasher #gadgets #dryer #washer #freezer #shopping #tech #kitchendecor #elektroshtepiake #samsung #viral #reelsofinstagram
...

Festojm së bashku 74 vite Gorenje me uljet deri në 50%!🥳

Pjanurë Gorenje 3 vatra gazi dhe 1 vater korent

Kurseni me ne 14.000 lek ✨

Më lir se kudo!!!🎁🌟

#elketroitalia #durres #oferta #melirsekudo #homeappliance #sale #washingmachine #stove #fridge #interiordesign #oven #furniture #cooking #dishwasher #gadgets #dryer #washer #freezer #shopping #tech #kitchendecor #elektroshtepiake #samsung #viral #reelsofinstagram
...

Festojm së bashku 74 vite Gorenje me uljet deri në 50%!🥳

Pjanurë Gorenje 4 korent

Kurseni me ne 8.000 lek ✨

Më lir se kudo!!!🎁🌟

#elketroitalia #durres #oferta #melirsekudo #homeappliance #sale #washingmachine #stove #fridge #interiordesign #oven #furniture #cooking #dishwasher #gadgets #dryer #washer #freezer #shopping #tech #kitchendecor #elektroshtepiake #samsung #viral #reelsofinstagram
...

Festojm së bashku 74 vite Gorenje me uljet deri në 50%!🥳

Pjanurë Gorenje 4 korent

Kurseni me ne 12.000 lek✨

Më lir se kudo!!!🎁🌟

#elketroitalia #durres #oferta #melirsekudo #homeappliance #sale #washingmachine #stove #fridge #interiordesign #oven #furniture #cooking #dishwasher #gadgets #dryer #washer #freezer #shopping #tech #kitchendecor #elektroshtepiake #samsung #viral #reelsofinstagram
...

Festojm së bashku 74 vite Gorenje me uljet deri në 50%!🥳

Sobë Gorenje

Kurseni me ne 8.000 lek ✨

Me lir se kudo!!!🎁🌟

#elketroitalia #durres #oferta #melirsekudo #homeappliance #sale #washingmachine #stove #fridge #interiordesign #oven #furniture #cooking #dishwasher #gadgets #dryer #washer #freezer #shopping #tech #kitchendecor #elektroshtepiake #samsung #viral #reelsofinstagram
...

Festojm së bashku 74 vite Gorenje me uljet deri në 50%!🥳

Sobe Gorenje

Kurseni me ne 9.000 lek✨

Më lir se kudo!!!🎁🌟

#elketroitalia #durres #oferta #melirsekudo #homeappliance #sale #washingmachine #stove #fridge #interiordesign #oven #furniture #cooking #dishwasher #gadgets #dryer #washer #freezer #shopping #tech #kitchendecor #elektroshtepiake #samsung #viral #reelsofinstagram
...

Festojm së bashku 74 vite Gorenje me uljet deri në 50%!🥳

Sobë Gorenje Ora Ïto

Kurseni me ne 10.000 lek✨

Me lir se kudo!!!🎁🌟

#elketroitalia #durres #oferta #melirsekudo #homeappliance #sale #washingmachine #stove #fridge #interiordesign #oven #furniture #cooking #dishwasher #gadgets #dryer #washer #freezer #shopping #tech #kitchendecor #elektroshtepiake #samsung #viral #reelsofinstagram
...

Festojm së bashku 74 vite Gorenje me uljet deri në 50%!🥳

Sobë Gorenje 77 litra

Kurseni me ne 11.000 lek✨

Me lir se kudo!!!🎁🌟

#elketroitalia #durres #oferta #melirsekudo #homeappliance #sale #washingmachine #stove #fridge #interiordesign #oven #furniture #cooking #dishwasher #gadgets #dryer #washer #freezer #shopping #tech #kitchendecor #elektroshtepiake #samsung #viral #reelsofinstagram
...

Festojm së bashku 74 vite Gorenje me uljet deri në 50%!🥳

Sobë Gorenje

Kurseni me ne 11.000 lek✨

Me lir se kudo!!!🎁🌟

#elketroitalia #durres #oferta #melirsekudo #homeappliance #sale #washingmachine #stove #fridge #interiordesign #oven #furniture #cooking #dishwasher #gadgets #dryer #washer #freezer #shopping #tech #kitchendecor #elektroshtepiake #samsung #viral #reelsofinstagram
...

Festojm së bashku 74 vite Gorenje me uljet deri në 50%!🥳

Lavatriçe Gorenje 8 kg

Kurseni me ne 15.000 lek

Me lir se kudo!!!🎁🌟

#elketroitalia #durres #oferta #melirsekudo #homeappliance #sale #washingmachine #stove #fridge #interiordesign #oven #furniture #cooking #dishwasher #gadgets #dryer #washer #freezer #shopping #tech #kitchendecor #elektroshtepiake #samsung #viral #reelsofinstagram
...

Festojm së bashku 74 vite Gorenje me uljet deri në 50%! 🥳

Lavatriçe Gorenje 7 KG kurseni 12.000 lek

#elketroitalia #durres #oferta #melirsekudo #homeappliance #sale #washingmachine #stove #fridge #interiordesign #oven #furniture #cooking #dishwasher #gadgets #dryer #washer #freezer #shopping #tech #kitchendecor #elektroshtepiake #samsung #viral #reelsofinstagram
...

Festojm së bashku 74 vite Gorenje me uljet deri në 50%!🥳

Lavatriçe Gorenje WNHPI62SCS

6 kg

#elketroitalia #durres #oferta #melirsekudo #homeappliance #sale #washingmachine #stove #fridge #interiordesign #oven #furniture #cooking #dishwasher #gadgets #dryer #washer #freezer #shopping #tech #kitchendecor #elektroshtepiake #samsung #viral #reelsofinstagram
...

Hey, a e dini që Gorenje bën 74 vite? 🥳🙌

74 vite që thjeshtojmë jetesën e konsumatorëve anë e mbanë
botës!🥰

Bashkohuni me festën tonë dhe përfitoni nga mbi 170 produkte ne oferte deri ne -50%.

Te gjitha ofertat i geni ne https://al.gorenje.com/produkte-
ne-oferte

Gorenje Life Simplified!

#elketroitalia #durres #oferta #melirsekudo #homeappliance #sale #washingmachine #stove #fridge #interiordesign #oven #furniture #cooking #dishwasher #gadgets #dryer #washer #freezer #shopping #tech #kitchendecor #elektroshtepiake #samsung #viral #reelsofinstagram
...

SI TE BLEJM ONLINE?

Bli Online Me Nje Klikim

TRANSPORTI FALAS

Bli Online Me Nje Klikim

Marka Te Cilesis Se Lart

Bli Online Me Nje Klikim

Produktet Me Te Kerkuara

Produkte Te Reja

KONDICIONER ELECTROLUX EACS/I-24HAV/N8_21Y EEC

Original price was: 156.990 L.Current price is: 119.990 L.

KONDICIONER ELECTROLUX EACS/I-18HAV/N8_21Y/in EEC

Original price was: 159.990 L.Current price is: 115.990 L.

KONDICIONER CONELIANO CNL-24HEWIFI

Original price was: 99.990 L.Current price is: 79.990 L.

KONDICIONER CONELIANO CNL-18HEWIFI

Original price was: 81.990 L.Current price is: 69.990 L.

KONDICIONER CONELIANO CNL-18R

Original price was: 71.990 L.Current price is: 59.990 L.

KONDICIONER CONELIANO CNL-12

Original price was: 43.990 L.Current price is: 34.990 L.

KONDICIONER CONELIANO CNL-12HEWIFI

Original price was: 56.990 L.Current price is: 46.990 L.

Frigorifer Coneliano SHFA-545WPCOBG

Original price was: 95.000 L.Current price is: 74.990 L.

Lavatrice Electrolux EW7F249PS

Original price was: 92.990 L.Current price is: 81.990 L.

Televizor Livin LN5023SM

Original price was: 41.990 L.Current price is: 31.990 L.

Televizor Fuego 50ELU620ANDT

Original price was: 57.990 L.Current price is: 32.990 L.