Elektroitalia

Mirëserdhe!

Shtaro Shpk

Tregton te gjitha pajisjet elektro shtepiake. Televizorë, frigoriferë, lavatriçe, furra incasso, aspiratorë, kondicionerë, fshesa korenti dhe shume artikuj te tjere.

Kompania jone eshte themeluar ne vitin 2000 pas nje pune 23 vjecare ne biznese te ndryshme, te 4 aksionereve.
Tregton te gjitha paisjet elektro shtepiake: Televizorë LCD, frigoriferë, lavatriçe, furra incasso, aspiratorë, kondicionerë, fshesa korenti, etj.
Qe ne fillim i jane ofruar tregut produktet me te mira “Made in Italy”, gje qe ka bere , te njihemi ne treg per cilesine.
Fillimisht u njoh ne treg si dyqan shitjeje me pakice, por me pas i ka rritur sherbimet, duke zgjeruar tregun ne shitje me shumice.
Aktualisht mund te themi se kemi kliente qe furnizojme ne pothuaj te gjithe qytetet e Shqiperise .
Ne krye te kompanise qendron bordi i aksionereve. Stafi perbehet nga ekonomiste, menaxhere blerjesh dhe shitjesh, punonjes shperndarjeje dhe assistence ndaj klientit..etj

Markat me te njohura qe tregtojme jane: LG, WHIRLPOOL , SAMSUNG, GORENJE, ARIELLI, BEKO, NARDI, CANDY, PANASONIC, ARISTON, INDESIT, BRAUN, IMETEC, BOSCH, ELEKTROLUX, etj.