Elektroitalia

Mirëserdhe!

Markat Tona

Në botën e shpejtë ku jetojmë, elektroshtëpiakeve u jepet një rol themelor për të bërë jetën tonë më të lehtë dhe efikase. Nga teknologjitë e fundit deri te dizajnet e

Read More »

Si Te Perdorim Nje Lavatrice?

Pavarësisht nëse keni një lavatrice të re dhe kërkoni udhëzime për proceset e reja qe sapo po filloni vetë dhe dëshironi ndihmë për të lare rrobat. Ne ju kemi dhe

Read More »

Pse Frigorifer Bën Zhurmë?

Frigoriferët dhe ngrirësit lëshojnë një sërë tingujsh normalë të funksionimit, por mund të mos i keni dëgjuar të gjithë më parë. Këto tinguj mund të vijnë nga prapa frigoriferit, brenda

Read More »

Transport Falas?

Transport Falas ne Durres? Per cdo elektroshtepiake te medha si frigorifer, lavatrice, soba, kondicioner dhe soba inkaso transporti eshte falas. Transport Elektroshtepiakesh ne Shqipri? Transporti me pages ne varesi te

Read More »

Si Te Perdorim Lavastoviljen

Ngarkoni raftet e sipërme dhe të poshtme të lavastoviljes Sigurohuni që të merrni enët e pastra çdo herë duke gërvishtur çdo ushqim shtesë nga pjatat përpara se t’i ngarkoni dhe

Read More »

Si Të Zgjidhni Një Frigorifer Të Ri

1. Merrni parasysh hapësirën dhe strukturën e kuzhinës përpara se të blini një frigorifer të ri Frigoriferi duhet të përdorë mirë hapësirën e kuzhinës. Përpara blerjes, matni vendin për të

Read More »

Si te blejm Online?

Hapi i pare Kerkoni ne google search Shtaro.com per te arritur ne faqen tone. Hapi i dyte Duke zgjedhur opsionin “Produkte”, ju mund të zgjidhni artikullin që dëshironi nga kategoria

Read More »