Elektroitalia

Mirëserdhe!

Lavatriçe e prodhuar nga LG? Para se të zgjidhni atë që është e duhura për ju, merrni parasysh sa vijon.

Meqenëse makinat larëse nuk përditësohen shpesh, shumë gjëra kanë ndryshuar midis asaj që keni blerë disa vite më parë dhe asaj që është aktualisht në treg.

Edhe pse mund të besoni se pajisja juaj e vjetër ende funksionon siç duhet, përparimi i teknologjisë ka ndikuar në krijimin e lavatriçeve si dhe në çdo lloj pajisjeje tjetër elektrike. Me lavatriçet më të fundit LG, tani mund të dezinfektoni, të lani rrobat, të kurseni ujë, detergjent dhe energji elektrike, të lani pambukun dhe gjërat delikate në të njëjtën kohë dhe të bëni shumë më tepër.

Duhet të jeni të vetëdijshëm se LG ofron një përzgjedhje të madhe rondelesh me të gjitha funksionet që ju nevojiten për të kursyer kohë, para dhe, natyrisht, më pak lodhje.

Përcaktoni se cili opsion është më i miri për ju:

Kur ka kaq shumë alternativa të disponueshme në treg, zgjedhja e makinës larëse më të mirë mund të duket pothuajse e pamundur. Secili prej nesh ka nevoja dhe kërkesa unike. Disa njerëz zgjedhin madhësinë, ndërsa të tjerë marrin parasysh efektivitetin, shpejtësinë, kapacitetin, jetëgjatësinë dhe disa aspekte të tjera.

Për të dizajnuar lavatriçen ideale për çdo familje, prodhuesit e LG morën parasysh të gjitha këto kërkesa.

Çfarë e dallon lavatricen LG nga te tjerat?

Ka një kapacitet të lartë, është i dobishëm, respekton mjedisin dhe ofron rutina inteligjente të larjes.I përshtatshëm për larje të shpejtë dhe efektive

Lavatrice TurboWash 360 është një makinë larëse e shpejtë, efikase dhe e zgjuar. Larja me cikël të shkurtër përdor 39% më pak energji dhe kërkon vetëm 39 minuta për t’u përfunduar në krahasim me një program konvencional. Termi “360” i referohet ujit që shpërndahet në katër drejtime të ndryshme, duke dhënë një larje më të thellë dhe më të njëtrajtshme. Për shkak të kapacitetit të madh të kazanit, kjo makinë larëse është e përkryer për familjet e mëdha. Tani që kjo makinë larëse ka një nivel të ulët zhurmash dhe dridhjesh, ju mund t’i lani rrobat si gjatë ditës ashtu edhe gjatë natës.

Motori IntelloDD, i cili fuqizon TurboWash 360, përdor teknologji inteligjente për të optimizuar ciklet e larjes bazuar në llojin dhe ngarkesën e pëlhurës. Motorët e zgjuar mund të përcaktojnë nëse një pjesë e caktuar duhet të lahet butësisht ose ka nevojë për një larje më të thellë bazuar në analizën e të dhënave nga 2000 kombinime të ndryshme larjeje. Kjo përmirëson efikasitetin e makinës larëse duke zgjatur gjithashtu jetëgjatësinë e veshjeve tuaja. Veshjet tuaja jo vetëm do të lahen, por edhe do të dezinfektohen me veçorinë Steam+, e cila do të reduktojë rrudhat deri në 30%.

Çfarë e ben ndryshe nga te tjeret me teknologjin SteamSoftener? 

Ai përmban dy vaska larëse me teknologjinë SteamSoftener, duke lejuar që dy palë rroba të lahen njëkohësisht.

I përshtatshëm: Për familjet me fëmijë të vegjël ku ka gjithmonë larje të mjaftueshme.

Një makinë larëse LG TwinWash, e cila përmban dy kazane të dallueshme për të larë dy palë rroba në të njëjtën kohë, është ajo që ju nevojitet nëse mendoni se rrobat nuk mbarojnë kurrë. Ju gjithashtu do të kurseni ujë dhe energji elektrike duke parë programin 49-minutësh.

Ky produkt është bërë duke pasur parasysh familjet me fëmijë të vegjël. Për shkak të lartësisë së saj, edhe ngarkimi i makinës larëse me rroba është i thjeshtë dhe nuk kërkon përkulje. Rrobat e fëmijëve përshtaten mirë në koshin e vogël në fund.

Me veçorinë SteamSoftener, nuk do të keni më nevojë për zbutës pëlhurash sepse avulli do t’i zbusë veshjet pa përdorimin e artikujve kimikë dhe dizajni ergonomik dhe teknologjia TrueSteam do t’i dezinfektojnë rrobat për t’i mbrojtur nga alergjitë.

Përshpejton procesin e pastrimit dhe redukton rrudhat.

I përshtatshëm për: Njerëz të zënë që kanë jetë aktive.

Makina larëse LG TrueSteam do të mirëpritet ngrohtësisht nga ata që ndihen të pashpresë sa herë që shohin një grumbull rrobash për hekurosje. Me ndihmën e kësaj teknologjie, një program larjeje mund të përfundojë në 59 minuta dhe një mekanizëm unik do të rregullojë larjen në varësi të llojit të artikullit dhe peshës së ngarkesës.

Eliminon teknologjinë TrueSteam 3 në 1

Meqenëse 99,9% e alergeneve hiqen duke përdorur teknologjinë TrueSteam 3 në 1, është ideale për veshjet e fëmijëve dhe veshjet atletike. Për ata me lëkurë të ndjeshme ose ata që janë alergjikë ndaj kimikateve, nxehtësia dhe avulli do të zbutin rrobat pa pasur nevojë për zbutës shtesë.

Është projektuar gjithashtu për njerëzit që nuk kanë kohë të vizitojnë shpesh një pastrues kimik. Përdorni opsionin Steam Refresh për veshje pa rrudha dhe pa njolla që do të freskohen në vetëm 20 minuta.

Zbuloni se si avulli mund të japë rezultate të pakrahasueshme në më pak se një orë duke ju mbrojtur kundër alergeneve dhe duke zgjatur jetën e veshjeve tuaja.

Gjeni lavatriçen LG që do të thjeshtojë dhe përmirësojë jetën tuaj duke eksploruar modelet më të mira të disponueshme në Elektroitalia. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *