Elektroitalia

Mirëserdhe!

Del ne Treg Televizori i parë me Rezolucion 8K në Botë

Pjesa e përparme e televizorit 8K, e njohur si Q950, është pothuajse tërësisht e përbërë nga ekrani, me përjashtim të një “mjekër” të hollë poshtë. Ai krenohet me një raport ekran-trup prej pothuajse 99%.

Sipas Samsung, pajisjet e saj kanë raportet më të larta të ekranit ndaj trupit në dispozicion. Televizori është vetëm 15 milimetra i trashë dhe është pothuajse tërësisht prej ekrani. Një procesor i ri që Samsung zbuloi në janar 2019 duket të jetë shkaku i televizorit.

Modelet e reja të televizorit mundësohen nga aftësia e çipit për të prodhuar rezolucion 8K pa përdorimin e pjesëve shtesë. Një “butler dixhital” që do të menaxhojë pajisjet shtëpiake, një mjet i integruar i gjurmimit të shëndetit dhe mundësia për të përdorur asistentin zanor Bixby të Samsung për të vendosur ekranet e humorit ose kontrollin e televizorit janë veçori shtesë që do të përfshihen me të gjithë televizorët 8K të Samsung 2020.

Për më tepër, Samsung po përfshin shumë pamje në televizorët e rinj, duke ju lejuar të ndani ekranin e telefonit tuaj me çdo gjë që shikoni në televizor, qoftë në modalitetin krah për krah apo imazh. Sipas Samsung, ka 14 kombinime të ndryshme që mund të përdoren. një vizion me ekran të plotë, në stilin e pafundësisë.

Një kornizë pothuajse e pazbulueshme do të maksimizojë përvojën tuaj të shikimit. Një kornizë jashtëzakonisht e hollë eliminon shpërqendrimet e padëshiruara dhe qoshet e zeza thuajse tkurren plotësisht, duke ju dhënë një përvojë shikimi plotësisht zhytëse. pamje nga cepi në cep Një aspekt i ri i realitetit shfaqet me rezolucion të vërtetë 8K Prezantimi i një bore të re me rezolucion që shton një thellësi të re realiteti në ekranet e mëdha në dhomën tuaj të ndenjes. Katër herë rezolucioni i 4K, 33 milionë piksele në qartësi të përsosur ju lejojnë të ndjeni forcën e çdo kornize. 

Shfaqet një aspekt i ri i realitetit* 7680 x 4320 piksele është përkufizimi i rezolucionit real 8K.

Duke përdorur standardet ekzistuese të transmetimit, lidhjes dhe dekodimit 8K, krijoni material origjinal 8K. Standardet e ardhshme dhe disa standarde të palëve të treta nuk mund të sigurohen dhe mund të kenë nevojë për pajisje ose përshtatës të mëtejshëm. Përmirësimi në HDMI 8K 60A është pa pagesë (kontaktoni mbështetjen e klientit). inteligjencë e fuqishme që përmirëson realitetin e procesorit kuantik 8-Kit Përvoja më e mirë e shikimit prodhohet nga procesori i fuqishëm i zgjuar i Samsung, falë rritjes së tij të mahnitshme 8K AI dhe figurës përshtatëse. Siguron gjithmonë që të përjetoni fuqinë e plotë të 8K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *