Elektroitalia

Mirëserdhe!

Klas energjie A++, No Frost

Frigoriferi ka dy ndarje dhe ngrirja ndodhet ne pjesen e poshtme

Kapaciteti total eshte 341 litra

Ngrirja ka 3 ndarje. Nivel zhurme 36 dB

Smart Diagnosis TM

Kompresor Inverter

Material i bardhe

Ndricim LED

Mbani ushqimet tuaja te fresketa ne temperatura te ndryshme

Permasat 595 x 1860 x 682 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Frigorifer LG GBB61SWJZN”

Your email address will not be published. Required fields are marked *