Elektroitalia

Mirëserdhe!

 • Marka: AEG
 • MODELI:LFR61944BE
 • KAPACITETI LARJES: 9 KG
 • SHPEJTESIA MAX.E CENTRIFUGES: 1400 rpm
 • KLASI ENERGJIS:A+++
 • Menyra e kontrollit: Elektro-Mekanike
  Instalimi: Me qendrim te lire
  Display: Po
  Sensor Peshe: Po
  Paralarje: Po
  Nisje e vonuar: Po
  Bllokim Paneli: Po
  Programim i kohes: Po
  Hapja e deres: Normale
  Numri i programeve: 10 programe
  Program me Avull:  Po
  Programe Speciale: Program per rrobat e leshta dhe delikate dhe per rrobat e zeza
  Material i kazanit: Carboran
  Niveli Zhurmës: 51 dB
  Permasat: 85 x 60 x 66

  GARANCIA:24 MUAJ

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LAVATRICE AEG LFR61944BE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *